Jonna - SLUTET :'(

Nu har vi bestämt oss för att splittra bloggen, dvs vi alla kommer sluta blogga/skapa en egen.
Om ni vill fortsätta följa mig så kan ni göra det här!
www.Jonnismattsson.blogg.se
 
 

Jonna - Film!

Lyckades knåpa ihop en film på mig och Max faktiskt! Den blev helt breath taking så det är bäst att ni sätter er ner innan ni ser den ;) Haha nä den blev väldigt oavancerad, men den duger!
Det här var ju nästaan 2 månader sen och vi har faktiskt blivit liiite bättre än det som visas, men det är den enda filmen jag har så det får duga!

 


Jonna - Anmäld!

Nu är jag och Max anmälda till en den lokala dressyrtävlingen som är den 15/9! Vi ska tävla LC:2, som förra gången då. Den här gången är tävlingen inne så det blir ju lite annorlunda! Har verkligen inga höga förväntningar, bara att ta oss runt med förhoppningsvis liiite bättre procent, någon placering blir det inte haha!

 
 

Jonna - Älskar livet osvosvosv

Att uppdateringen äger!? Haha bara jag som bloggar ju...kanske därför att jag är värsta nolifern ;)
Iaf så har jag lyckats dra på mig en äckel förkylning (som vanligt) så var hemma från skolan i Fredags. Hann dock rida haha, annars brukar jag alltid missa ridlektionen pga jag är sjuk.
Hade känt mig halvkrasslig hela veckan och i Torsdags kände jag verkligen att nu far jag på det, och ja dagen efter hade jag såklart feber och mådde kasst!
Jag hann ju som sagt rida. Och det gick så himla bra! Fina Max!! Dock fick han ett pms utbrott och sparkade i manegeväggen hahah. Vi jobbade med övergångar och sen gjorde vi lite skänkelvikningar. Det gick åt skogen haha, dels för att de var trångt och dels för att jag behöver få "snurra igång" honom mer. Inte bara hoppa på en övning. Men jag är som sagt helnöjd ändå! Det märks att mina 4 veckor med honom i sommar gjort sitt, och det känns så himla bra! Längtar till nästa ridlektion!
 
 

RSS 2.0